Zwangerschapsshoot

Een zwangerschap is een van de meest bijzondere periodes in je leven. Een tijd vol
verwachtingen, emoties en ook de tijd waarin je die mooie zwangerschapsglow krijgt. Het is een prachtig moment om het geluk dat in je buik groeit voor altijd vast te leggen.

Wanneer is de beste tijd voor een Zwangerschapsshoot?

Het ideale moment voor een Zwangerschapsshoot is rond de 26-32 weken. In deze fase is je buik mooi rond en ben je vaak nog fit. Boek je shoot daarom op tijd zodat je zeker weet dat je in die weken terecht kunt.

Waarom professionele zwangerschapsfotografie?

By Lilit fotografie is gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie. Een zwangerschap vastleggen met een professionele shoot geeft je foto’s waarvan je niet kunt wachten om ze te delen! Op een mooie setting sta je in prachtige kleding te stralen, met een klein wonder in je buik. Je creëert sprookjesachtige, tastbare herinneringen en de shoot zelf is ook een leuke ervaring waar je met plezier op terugkijkt.

Hoe gaat een Zwangerschapsshoot?

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. De shoot vindt plaats in mijn fotostudio in Monster, vlakbij Den Haag. Ik begeleid je tijdens het maken van de foto’s op een ongedwongen manier zodat je heel natuurlijk en krachtig op de foto staat. We bespreken samen de kleding voor jouw shoot. Dit kan eigen kleding zijn maar je kunt ook kiezen uit prachtige outfits uit mijn Client Closet. Het wordt een leuke, gezellige shoot waarin alles om jou draait. Je voelt je op je gemak en zo word je op je mooist vastgelegd. Het is ook mogelijk een zwangerschapsshoot bij jou thuis te verzorgen. Dan is de achtergrond jouw leefomgeving en kun je vragen naar een Lifestyle Zwangerschapsshoot.

Na de shoot

Binnen drie dagen na de shoot ontvang je per e-mail een link naar jouw online galerij. Hier vind je de mooiste foto’s van de shoot waaruit een keuze kan worden gemaakt. Nadat je jouw keuze hebt doorgegeven ontvang je de definitieve foto’s binnen twee tot drie weken.

Heb je nog vragen? Neem gerust telefonisch contact met me op: 06-22266982. Wil je graag een shoot aanvragen, klik dan hier.