Newbornshoot

Er is niets zo mooi en puur als je pasgeboren baby’tje. Zo klein als ze zijn vlak na de geboorte blijven ze maar heel even, en herinneringen aan deze magische tijd vervagen snel.
Daarom is een Newbornshoot een prachtige tastbare herinnering aan deze bijzondere periode in je leven.

Een tastbare herinnering aan een magische tijd

Een Newbornshoot vindt plaats in de eerste 14 dagen na de geboorte. In deze fase slapen baby’tjes nog veel en diep en liggen ze nog vaak in de foetushouding. Dit is de opgekrulde, natuurlijke houding die ze in de baarmoeder hadden, waarin ze zich veilig en geborgen voelen. Het is het ideale moment voor een Newbornshoot.
Je baby wordt tijdens de shoot volledig in de watten gelegd. De shoot gaat in alle rust, met alle geduld en we nemen er ruim de tijd voor. Dat je kindje zich fijn voelt is belangrijk en de veiligheid van je baby is mijn eerste prioriteit. Daarom wordt de studio voor elke shoot verwarmd en achtergronden/kleding worden voor elke shoot grondig gereinigd.

Hoe gaat een Newbornshoot?

De gemiddelde duur van een Newbornshoot is 2-3 uur, afhankelijk van hoelang je kleintje slaapt. De baby bepaalt het tempo; er worden pauzes ingelast wanneer er een knuffel, verschoning of borstvoeding nodig is. Dit kan in alle rust en privacy. Het is aan te raden niet direct na de shoot een afspraak te plannen, zodat je de shoot ontspannen zonder tijdsdruk kunt ervaren en er echt van kunt genieten. Voor je baby is dit ook belangrijk omdat ze jouw emoties voelen.
Er is ruime keuze in settings, accessoires en kleding voor de baby. Natuurlijk kun je ook zelf kleding en knuffeltjes meenemen. Als je aankomt staan er al meerdere settings klaar. We doen alles in overleg, voor het mooiste resultaat. Alle shoots vinden plaats in mijn fotostudio in Monster, vlakbij Den Haag. Tegen een meerprijs kan er ook bij jou aan huis een Newbornshoot worden geboekt, dan worden alle materialen voor de shoot bij jou thuis gebracht.

Lifestyle Newbornshoot

Het is ook mogelijk een Lifestyle Newbornshoot aan huis te boeken. Dit is geen geposeerde shoot maar een shoot van je gezin thuis, precies zoals jullie dagelijks leven er thuis uitziet. Samen met broertjes, zusjes en huisdieren. Dit is een hele pure shoot in natuurlijke belichting, zo uit het leven gegrepen.

Na je boeking

Wil je graag boeken? Wees dan op tijd, je kunt tijdens je zwangerschap al een plekje reserveren omdat ik een vast aantal shoots per maand doe. De exacte datum leggen we dan vast als de baby is geboren. Na je boeking ontvang je een e-mail met de bevestiging en alles wat je moet weten over de shoot.

Na de shoot
Binnen 5 dagen na de shoot ontvang je per e-mail een link naar jouw online galerij. Hier vind je de mooiste foto’s van de shoot waaruit een keuze kan worden gemaakt. Nadat je jouw keuze hebt doorgegeven ontvang je de definitieve foto’s binnen twee tot drie weken.

Heb je nog vragen? Neem gerust telefonisch contact met me op: 06-22266982. Wil je graag een shoot aanvragen, klik dan hier.