Beoordelingen

Lees hier de reviews van onze gewaardeerde klanten. Wil je zelf een review achterlaten? Dit kun je onderaan deze pagina doen.

Shilpa

I was at Lilit fotografie for my newborn photoshoot.. I am very happy for choosing Lilit fotografie for creating memories of my Daughter. Nazeli was quick in responding and I have experienced really nice hospitality. I am happy with the output and loved each and every picture of us. I will highly recommend her for your baby photoshoots.

Reshma

Nazeli is zo professioneel, begripvol en getalenteerd! Onze zwangerschapsfotoshoot was zo leuk, ze legde alles duidelijk uit en hielp ons om de beste foto’s te maken. Ze heeft geweldige suggesties voor poses en een goed oog voor detail. Ik raad haar aan als je mooie momenten voor de camera wilt vastleggen!📸

Bedankt Nazeli voor de prachtige foto’s die we voor altijd zullen bewaren!  

Familie Berkien

Wat een fijne, rustige fotograaf. Doet er alles aan om het jou en je kindje naar de zin te maken. Levert mooie foto’s af en staat open voor eigen ideeen. Ook heeft ze zelf goeie ideeen om de foto’s zo goed mogelijk te laten slagen.
Blij dat ik heb gekozen voor by Lilit fotografie, kom in de toekomst zeker weer terug!

Ferrysha

TOP fotografe! Bij haar terecht gekomen via Instagram! Communicatie verliep heel goed! Duidelijke afspraken en ze geeft goed gehoor aan wat je wil en wat je niet wil. Hele mooie foto’s van me zwangerschap kunnen maken en ook samen met me man. Hele mooie momenten om nooit te vergeten en dus zo ook vast gelegd.🤍 Heb wel 50 + foto’s afgenomen 🙈 omdat we gewoon niet konden kiezen zo mooi waren ze!🤍 Kijk er nu al naar uit om terug te komen.

Esilya

Lange tijd op zoek geweest naar een goeie fotograaf die aan huis komt. Tot ik “ByLilitfotografie” tegen kwam via instagram. Was meteen onder de invloed van haar mooie werk.

Meteen een bericht gestuurd, en al snel een reactie gehad. Goeie communicatie. Ze denkt met je mee en bespreekt alle mogelijkheden.

Ivm met mijn herstel, kwam ze al meteen met het voorstel dat het mogelijk was dat ze de shoot ook bij ons thuis kon doen.
Dit was erg fijn!
Ben je nog steeds hier heel erg dankbaar voor!

Bylilitfotografie heeft hier zoveel moeite voor gedaan, en prachtige werk voor geleverd.

Je doet je werk prachtig, wij zijn nog steeds erg tevreden en dankbaar voor je geduld en mooie werk.
Dankzij “bylilitfotografie” hebben wij prachtige foto’s!  

Gül Kula

Voor de newbornshoot van onze zoon zijn we bij Nazeli op de studio geweest. Ze heeft een ruime studio en had al alles klaar voor onze komst. Nazeli is heel geduldig en is heel handig met baby’s, je ziet dat ze ervaring heeft! Ze heeft prachtige foto’s gemaakt en hierin nam ze onze wensen ook in mee.
Nazeli heeft oog voor detail, ze heeft het bijzondere teentje van onze zoon ook gefotografeerd, prachtig!!
Als ouders heeft ze ons ook kort in de watten gelegd!😊
Al snel na de shoot mochten we de foto’s uitkiezen, kort daarna hebben we een sneakpeak gehad! En dit binnen 5 dagen!
Ben je op zoek naar een goede fotografe die geduldig is en de tijd neemt dan ben je bij Nazeli op het juiste adres!

Darshna

Even wat anders dan normaal… Na een leuke mini shoot zijn wij meer dan enthousiast! De ontvangst is met een warm onthaal en je wordt samen met je kleine en je partner op je gemak gesteld. Ik vond het vooral fijn dat er begrip werd getoond en rekening werd gehoud
en voor de situatie met een kleine en in de korte tijd voor de mini shoot ook de tijd werd genomen om mooie foto’s te kunnen maken. Daarnaast is het ontzettend fijn dat er vanuit Nazeli tijdens het gehele proces mee wordt gedacht om de aanloop naar de shoot en de shoot aangenaam en vertrouwelijk te maken. Wij komen zeker een keer terug!

Halina

Toen ik foto’s van Nazeli voor eerst op Instagram zag, wist ik gelijk dat ik ooit mijn zwangerschap fotoshoot bij haar ga doen. Prachtige, natuurlijke foto’s, waar emoties en gevoelens goed te zien zijn. Ik kon niet wachten totdat ik zo ver in zwangerschap was om deze bijzondere tijd vast te leggen. Vantevoren alles besproken, o.a. wat zijn onze wensen, kleding, stijl etc. Toenmalig aangekomen, prachtig make up erop en shooten.. Wij hadden geen ervaring met professionele fotosessies echter was dit geen probleem. We werden heel goed begeleid en wow.. Wat zijn wij toch blij met het resultaat en dankbaar voor prachtige foto’s 🤍dank je wel Nazeli.

Akbinar

Wij hebben de newborn shoot van mijn dochter bij @bylilitfotografie laten doen. Zij kwam speciaal voor ons helemaal aan huis. Nam alle tijd en de geduld om prachtige foto’s te maken. Na een super tevredenheid hebben wij ook een afspraak geboekt voor de cakesmash.Wij zijn ontzettend blij met de resultaten.

Onze kinderen hadden er niet veel zin in, maar toch met de geduld van Nazeli, prachtige foto’s kunnen maken en mogen ontvangen. Plus nog een mooie fotoalbum mogen ontvangen. Prachtig kwaliteit!

Nazeli neemt alle tijd voor de fotoshoot. Denkt met je mee en heeft geduld.

Ze is betaalbaar! En ontvangt super kwaliteit afbeeldingen van haar.

Nogmaals, erg bedankt voor alle prachtige orginele afbeeldingen, harmonica boekje en een prachtige album!

Zeer tevreden, en ik raad bylilitfotografie zeker aan!