Algemene Voorwaarden

  5Algemene Voorwaarden

By Lilit Fotografie  

Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Algemeen

By Lilit fotografie heeft de intentie alles wat op de website staat correct en volledig weer te geven, er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website is geplaatst. By Lilit fotografie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van (beeld)informatie die op deze site wordt verstrekt. By Lilit fotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotosessie op locatie of in de studio. De foto’s op www.bylilitfotografie.nl  mogen alleen gebruikt worden door de eigenaar, Nazeli Djanojan. Bezoekers kunnen deze foto’s bekijken, maar hebben geen toestemming ze, op welke wijze dan ook, te gebruiken.

Bij gebruikmaking van de diensten van By Lilit fotografie in welke zin dan ook, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. 

Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s ligt ten allen tijde bij de fotografe van By Lilit fotografie. De klant geeft de fotografe toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden op internet en in drukwerk,tenzij  anders is overeengekomen.Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken. De foto’s mogen gedeeld worden op social media, denk hierbij wel altijd aan het gebruik van de naamsvermelding van de fotograaf( taggen en benoemen).

Vanaf het moment dat de foto’s ontvangen zijn is By Lilit fotografie niet meer verantwoordelijk voor bewaren als back up. 

Fotosessie

Om een afspraak voor een fotosessie vast te leggen stuurt de fotografe altijd een bevestiging per email of bericht. Als de klant niet akkoord gaat met de algemene voorwaarden, kan de shoot niet doorgaan.

Na de fotosessie binnen 5 dagen, stelt By Lilit fotografie klein formaat afbeeldingen beschikbaar met watermerk in een online galerij. Daarna kunnen de digitale fotobestanden worden uitgekozen. Uitgekozen foto’s worden binnen 2-3 weken bewerkt en geleverd. Bij een fotosessie op locatie wordt reiskosten in rekening gebracht. Als je tijdens een reportage ergens ontevreden over bent of iets niet mooi vindt, dan moet je dat direct tegen de fotografe zeggen. Dat geeft haar namelijk de kans om iets anders te doen. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd. Het is niet toegestaan om tijdens de reportage opnames te maken of te fotograferen met eigen telefoon en/of camera. 

Fotobestanden

Bij elke fotoshoot zitten verschillende aantal  digitale JPEG bestanden op hoge resolutie en zonder logo of watermerk bij de prijs inbegrepen. De gekozen foto’s ontvang je in kleur. Extra JPEG bestanden na de fotoshoot worden bijbesteld voor 15 euro per foto (mini shoots 20 euro).  Het is niet mogelijk om de onbewerkte bestanden en/of RAW bestanden te ontvangen. Er is wel mogelijkheid om foto’s met kleurcorrectie te onvangen.

Betaling

Bij alle  Sessies dient een aanbetaling van 50,- euro  plaats te vinden na het invullen van het boekingformulier. De rest van het bedrag wordt voor de fotosessie per betaallink betaald  of contant. Extra fotobestanden of producten die na de fotoshoot besteld worden, dienen naderhand via een nieuwe betaallink betaald te worden. Producten, zoals een preview en/of link naar de galerij, worden pas geleverd indien de betaling binnen is. Tenzij anders vermeld zijn de prijzen inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Cadeaubonnen en kortingsbonnen

Cadeaubonnen zijn geldig tot en met 1 jaar na uitgifte datum en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. Een cadeaubon is niet overdraagbaar. Cadeaubonnen zijn geldig voor de fotosessie of producten waarvoor ze zijn uitgegeven, zoals op de cadeaubon staat vermeld.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van ziekte is het mogelijk om minimaal 24 uur voorafgaande aan de fotoshoot kosteloos een afspraak te verzetten. Bij annulering van een geboekte fotoshoot door de klant brengt de fotograaf 25% van de overeengekomen totaalprijs in rekening. Het betaalde aanbetaling wordt niet teruggestoord en wordt in rekening gebracht voor de voorbereiding van  de shoot. Het kan zijn bij een newbornshoot dat de afspraak niet door kan gaan in verband met vroeggeboorte of een slechte situatie van de moeder en/of baby, dan worden hier alleen aanbetaling in rekening gebracht in verband met voorbereiding van de shoot. Indien By Lilit Fotografie de afspraak niet kan nakomen door bv. ziekte zal deze kosteloos op een ander tijdstip met u worden afgesproken. Mocht door bijvoorbeeld een technische storing aan de apparatuur de afspraak niet door kunnen gaan, zal By By Lilit fotografie kosteloos een andere afspraak met u maken.

Aansprakelijkheid

By Lilit fotografie is niet aansprakelijk voor enige schade welke voor de wederpartij is ontstaan. Tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de zijde van de fotografe of door haar ingeschakelde personen. De aansprakelijkheid is in elk geval beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag, dan wel, indien en voor zover er sprake is van een verzekerde schade tot de hoogte van de onder de verzekering feitelijk uitgekeerde somma. By Lilit fotografie is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken bij producten die niet door haar zijn geleverd.